Rial Installatie- & Beveiliging Techniek
website security
Ga naar de inhoud

LED Verlichting

Installatie & ICT
LED TL buizen & panelen

Rial Installatie Techniek heeft in de jaren al vele LED verlichting projecten gemaakt bij zowel bedrijven, winkels, sportverenigingen, zorginstellingen en particulieren. Wij werken enkel met A merken waaronder Philips & OFX welke wij door grote inkoop voordelig bij u kunnen aanbieden. Een A merk heeft als voordeel dat zowel LED TL buizen en LED panelen geen onderlingen kleur verschillen hebben en dat de leverbare kleuren passen bij de gewenste toepassing.
LED TL buizen
Wij leveren de Philips LED TL buizen in de drie gangbare maten: 150cm, 120cm en 60cm en beide type's in de kleuren 3000K & 4000K.

Besparing
Overstappen naar LED verlichting betekent voor u veel besparen op energie. Een conventionele TL buis van 150cm vervangen voor een LED uitvoering van Philips levert u een besparing op van 38 watt. Koppelt u in het TL armatuur het conventionele voorschakelapparaat af dan komt de besparing per TL buis zelfs uit op 48 watt. De besparing per type buis is als volgt:

150 cm  coventionele buis 58 watt / Philips CorePro buis 20 watt = Besparing van 38 watt per buis
120 cm  coventionele buis 36 watt / Philips CorePro buis 18 watt = Besparing van 18 watt per buis
060 cm  coventionele buis 18 watt / Philips CorePro buis 08 watt = Besparing van 10 watt per buis

Kleuren
LED verlichting wordt door ons in twee gangbare kleuren geleverd te weten 3000K & 4000K. De 4000K kleur wordt het meeste toegepast doordat deze kleur tussen het warme licht en daglicht in zit. Het maakt ruimtes frisser en geeft meer licht tegen een veel lagere energie verbruik. Hiernaast ziet u een voorbeeld van warm geel ( 3000K ) tot cool wit licht ( 6500K ).
Beter licht
Bij veel bedrijven en kantoren klagen medewerker over hoofdpijn, wat veelal veroorzaakt voor door de knipper frequentie van het TL licht van conventionele buizen. Philips LED TL buizen hebben geen frequentie in hun lichtbronnen waardoor het licht veel rustiger wordt ervaren.
Type buizen
Het toe te passen type LED TL buis wordt bepaald door de montage hoogte van de lichtbron. Tot 2,60 meter hanteren wij de Philips CorePro versie. Boven de 2,60 meter dient de Philips Master LED TL buis toegepast te worden, deze buis heeft een hogere licht opbrengst.

LED panelen

LED panelen zijn een ideale vervanger voor de convensionele TL armaturen in systeemplafonds. De standaard plafondplaat ( 60 x 60cm of 30 x 120 cm ) heeft dezelfde afmetingen als de leverbare LED panelen. Hierdoor kunnen inleg TL armaturen snel een eenvoudig worden vervangen door een veel energie zuiniger LED paneel. Beide type led panelen hebben een verbuik van maar 40 watt wat een ernorme besparing opleverd.
LED panelen zijn bijzonder geschikt voor bedrijven en kantoren door de heldere lichtkleuren. Veelal word de lichtkleur 4000K toegepast, dit i.v.m. beter licht op de werkplek en een frissere uitstraling van de ruimte. Doordat LED panelen bijna geen warmte produceren zal de luchtbehandeling een standje lager kunnen wat ook weer een besparing op levert. Doordat wij weten hoe moeilijk het maken van een keuze is komen wij graag bij u langs om het e.e.a. te demonstreren.

LED panelen met fotoprint

Naast standaard LED panelen kunnen wij voor u de LED panelen voorzien van een transparante foto. Een vergaderruimte of showroom krijgt hierdoor net een andere lichtinval waardoor er een prettigere sfeer heerst. Eigen ontwerpen en logo's kunnen wij op de LED panelen voor u laten aanbrengen waarmee u een bijzonder mooi plafond of wand creëert. LED panelen met fotoprinten maken wij i.s.m. reclamebureau M en J Design uit Zelhem. Wij hebben verstand van techniek, hun van kwaliteit op gebied van belettering en stickers.
LED RGB verlichting

Rial Installatie Techniek is de specialist in creatieve LED verlichting. Naast een breed assortiment LED producten maken wij RGB LED verlichting op project basis. Hierdoor kunnen wij afwijken van standaarden wat ons flexibeler maakt en wat u uit eindelijk terug ziet in het eind resultaat. Onze RGB LED stuur units assambleren en bouwen wij in eigen beheer. Onze op maat gemaakte RGB LED units zijn zeer compact en makkelijk weg te werken. Uw wensen maken wij waar met de vele mogelijkheden van High Power RGB LED verlichting.
Copyright © 2024; Rial Installatie- & Beveiliging Techniek. Alle rechten voorbehouden.
Designed by Rial ICT Design.
Terug naar de inhoud