Rial Installatie- & Beveiliging Techniek
website security
Ga naar de inhoud

ICT & WiFi

Installatie & ICT
WiFi Multiroom

Een goed en dekkend WiFi netwerk is bij particulieren en ondernemers waar het vaak bij ontbreekt.
Door het toepassen van een Mutiroom WiFi netwerk creëert u een dekken netwerk zonder dat uw mobile device overschakeld.
Net als bij het gsm netwerk waar uw mobile device om de +/- 5KM overschakeld, waar u overigs niets van merkt werkt een Multiroom WiFi netwerk hetzelfde.
Door op verschillende plekken in uw bedrijf of woning WiFi accespoints te plaatsen creëert u één groot WiFi netwerk en bent u altijd voorzien van perfecte WiFi ontvangst.
Doordat de WiFi accespoint onderling met elkaar communiceren blijft u altijd online en is een slechte WiFi ontvangst verleden tijd.
Met WiFi Multiroom creëert u één groot netwerk met dezelfde naam en behaalt u de hoogst mogelijke up- en download snelheid van uw provider.
Voor zowel particulieren en zakelijke klanten hebben wij altijd een passende & betaalbare oplossing.


Zakelijk

ICT is een onsmisbaar deel binnen uw organisatie. Ons uitgangspunt is daarom uw organisatie en uw wensen. Rial Installatie Techniek streeft een langdurige, succesvolle zakenrelatie na. Daarom kunt u van ons scherpe prijzen en een goede ondersteuning verwachten.
Eén aanspreekpunt is één van de vele voordelen die Rial Installatie Techniek u kan bieden.
Rial Installatie Techniek kan u op alle vlakken bijstaan, van netwerkbekabeling tot het inrichten van uw ICT omgeving.
Wij beschikken over actuele kennis en vele jaren ervaring in het bieden van oplossingen binnen het MKB.
Van eenmanszaak tot organisaties met honderden werkplekken, Rial Installatie Techniek geeft u de ondersteuning die u zoekt.
Particulier

Een defect of slecht werkende computer is in elk huishouden een probleem want heden de dag kun je er niet meer zonder. Bij storingen of installatie van software beschikt Rial Installatie Techniek over de juiste kennis zodat u veelal dezelfde dag weer vooruit kunt. Tevens hebben wij een onderhouds pakket voor computers en laptops. Vele computers & laptops werken jaren zonder enig onderhoud wat de koeling ten nadelen komt. Een slechte koeling heeft tot gevolg dat uw laptop of desktop zijn warmte niet kwijt kan en hierdoor in het gunstige geval uitschakeld. Het door branden van de processor is een groter gevaar, dit is vaak het einde van het apparaat. Een laptop wordt doorgaans op schoot gebruikt en naast zicht neer gelegd. De huidige generatie laptops & notebooks produceren veel warmte welke wordt gekoeld door koele lucht die van onder af wordt aangezogen. Stof van kleding en meubelen zijn vaak het probleem van het dichtslibben van de koel radiator welke de warme lucht afvoert.
Wordt u laptop of notebook tijdens gebruik erg warm of schakelt hij onverwachts uit:

 • Is de lucht aanvoer vrij ( vaak aan de onderzijde te vinden )
 • Komt er warme / hete lucht uit de laptop
 • Draait de ventilator op een hoog toerental
 • Voelt de laptop warm aan
 • Laptop schakelt spontaan uit tijdens gebruik

Dit zijn enkele voorbeelden welke veroorzaakt worden door vervuilde ventilatie kanalen en vragen directe aandacht. Stof is niet alleen slecht voor de koeling maar ook een zeer goede geleider voor elektriciteit waardoor kortsluiting kan optreden!! Een jaarlijkse reinigingsbeurt van binnen zorgt voor een optimale koeling van uw computer / laptop wat de levensduur en snelheid van uw computer ten goede komt. Tevens voorzien wij elke door ons gereinigde computer of laptop van een gratis antivirus pakket zodat u veilig gebruik kunt maken van het internet.

Wij helpen u graag met:

 • Hardware problemen
 • Software problemen
 • Reparatie desktop / laptop / tablet
 • Reiniging van het koelsysteem van Desktop & Laptop
 • Realiseren bedraad of draadloos netwerk
 • Desktop, Laptop, Notebook & Tablet onderhoud
 • Verwijderen van virussen ( o.a.: het politievirus )

Copyright © 2024; Rial Installatie- & Beveiliging Techniek. Alle rechten voorbehouden.
Designed by Rial ICT Design.
Terug naar de inhoud