Rial Installatie- & Beveiliging Techniek
website security
Ga naar de inhoud

Camerasystemen

Rial Beveiliging
Rial Beveiliging is voor Nederland, Dahua dealer op gebied van camerasystemen. Door de keuze van dit A merk hebben wij altijd een passend systeem voor uw woning of bedrijf. Dahua op wereldniveau de tweede fabrikant van camerasystemen heeft vele oplossingen op het gebied van camerabewaking. Door de gunstige prijs / kwaliteit verhouding kiezen ook in Nederland steeds meer klanten voor camerasystemen van Dahua. Welk type systeem het beste bij u past hangt er af van uw wensen en de situatie waarvoor u het systeem wilt gaan gebruiken. Voor het maken van de juiste keuze komen wij graag bij u langs om u te adviseren. Na ons bezoek ontvangt u van ons een kosteloze offerte zonder enige verplichting.

Rial Beveiliging, al vele jaren een betrouwbare partner op gebied van veiligheid.
Particulieren

Voor particulieren zijn er speciale camera pakketen die eenvoudig te bedienen zijn via de gratis APP op uw smartphone. Deze pakketen zijn er zowel draadloos als bedraad en allemaal geschikt voor iedere smartphone met Android en IOS. Eenvoudig de App openen en u kunt direct uw live beelden bekijken of opgenomen beelden delen op bijvoorbeeld Facebook.

MKB

Voor het MKB hebben wij kleine compacte camerasystemen met 4, 8, 16 en 32 kanaals recorders welke werken met een WiFi, IP, draadloos (868) of coax verbinding. Met een Combi IP Recorder is het zelfs mogelijk om bestaande coax camera's en nieuwe IP camera's te combineren op één Combi IP Recorder. Door oude camerasystemen uit te breiden met nieuwe IP camera's bespaart u als klant een hoop geld en kunt u bestaande camera's gewoon hergebruiken. Daarnaast is er een ruim assortiment analoge camera's en recorders verkrijgbaar voor de vervangings markt. Oude camerasystemen werken veelal met coax verbindingen en deze zijn met de nieuwe lijn analoge recorders prima om te bouwen naar beeld over ip. Hierdoor wordt het mogelijk oude systemen te upgraden en beelden op afstand te kunnen bekijken via de gratis smartphone APP voor Android en IOS.
Bedrijven & instellingen

Voor de grote bedrijven en instellingen is er een speciale camera lijn beschikbaar die het mogelijk maakt om grote camerasystemen te bouwen in de vorm van modules. Recorders die plaats bieden voor 65 camera's worden d.m.v. ip verbindingen gekoppeld tot één groot systeem. Hierdoor wordt het mogelijk om op één lokatie vele beelden tegelijk te tonen terwijl alles realtime wordt opgenomen zonder uw data netwerk te overbelasten. Bij grote hotel ketens zijn systemen met meer dan 300 camera's geen uitzondering meer, maar meer een regel op gebied van veiligheid. U zult begrijpen dat dit soort systemen veel voorbereiding en project begeleiding vragen wat samen met Rial Beveiliging tot het punt van oplevering wordt verzorgt.
De laatste techniek op gebied van CCTV systemen

Doordat techniek niet stil staat hebben we geïnvesteerd in de nieuwste IP combi servicemonitoren.

Het uitlezen van een analoge camera is vrij eenvoudig te doen met een analoge servicemonitor.
IP camera's werken via een netwerk verbinding en hebben een PoE spanning nodig.
Met onze Dahua servicemonitor met PoE voeding en ip tools kunnen wij eenvoudig netwerkcamera's uitlezen en programmeren.

Wat wij voor u kunnen betekenen:
  • Testen en afregelen analoge camerasystemen
  • Testen en afregelen IP camerasystemen
  • Testen van netwerkverbindingen & bandbreedte
  • IP conflicten oplossen
  • PTZ besturing testen
  • Monitor inregelen en testen
  • Netwerk belasting uitlezen

Slecht / of geen beeld, laat door ons een onderhoudsbeurt uitvoeren op uw systeem.
Copyright © 2024; Rial Installatie- & Beveiliging Techniek. Alle rechten voorbehouden.
Designed by Rial ICT Design.
Terug naar de inhoud