Rial Installatie- & Beveiliging Techniek
website security
Ga naar de inhoud

Rial Beveiliging

Rial Beveiliging
Rial Beveiliging is in 2012 opnieuw opgericht en al sinds de jaren 80 een bekende naam op gebied van beveiliging. Rial Beveiliging beschikt over vele jaren ervaring op gebied van inbraak- & camerasystemen en kan met de meeste merken overweg. Rial Beveiliging is groots in het leveren van service en dit concept onderscheidt zich in de markt. Richten veel bedrijven zich nog enkel op omzet, marge en winst wij richten ons eerst op een tevreden klant. Beveiliging is een vak waar het draait om het geven van advies en u als klant een vertrouwd gevoel te geven. Wij onderscheiden ons door oude en nieuwe klanten te laten zien dat het ook anders kan. Per slot van rekening zijn veel klanten ons nog steeds trouw want zeg nu zelf, hoe vaak ziet u onze oude raamstickers nog zitten ?


Herkend u hem nog ?
Wat is Beveiligen
Beveiliging een woord met een brede betekenis. Het omvat het beschermen van goederen tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf. Rial Beveiliging kan u daar volledig mee ondersteunen. Rial Beveiliging doet dit door middel van diverse technische oplossingen. Daarnaast behoort het adviseren, ontwerpen, installeren, zelfstandig inbedrijfstellen en certificeren van inbraakmeldsystemen, camerasystemen en toegangscontrole tot de dagelijkse werkzaamheden van onze experts.

Advies
Rial Beveiliging gaat nog een stap verder. Wij adviseren u ook voor de te nemen organisatorische maatregelingen, dus zaken waar u goed op moet letten zodat braak- of brandschade beperkt blijft.
Het adviseren van bouwkundige maatregelingen behoort ook tot één van de taken die wij nemen, denk hierbij aan goed hang- en sluitwerk of brandcompartimentering.

Alarmopvolging & doormelding
Betaald u ook enorme bedragen aan uw meldkamer? Bij veel klanten wordt er naast het vaste tarief van de meldkamer extra kosten in rekening gebracht. Denk hierbij aan doormelding van brand, in/uit, technische melding, enz. enz. Rial Beveiliging hanteert slechts één all in tarief bij het SMC, de Particuliere Alarm Centrale te Tiel en Eindhoven. Indien gewenst verzorgen wij voor u de omzetting van uw systeem naar onze meldkamer. Een contract via Rial Beveiliging bij het SMC heeft voor u vele financiele voordelen ook al bent u daar nu al aangesloten. Ook bemiddelen wij, indien u dat wenst, de alarm opvolging door derden voor u. Lopende contracten nemen wij tot één jaar kosteloos van u over. Hierdoor voorkomt u dubbele kosten en betaald u een eerlijk tarief voor uw meldkamer. Wilt u een vergelijk, vraag vrijblijfend een offerte bij ons aan.

Onderhoudsbeurt
Een alarmsysteem werkt 24 uur per dag en niet zoals vele van u denken, enkel als hij is ingeschakeld. Het systeem controleerd contineu zijn bedrading circuits en de no break in de vorm van een accu welke in het systeem en bij grotere systemen ook in de uitbreiding units zijn terug te vinden. Om de continuïteit van een alarmsysteem te waarborgen is het advies om eens per jaar het systeem d.m.v. een onderhoudsbeurt na te laten kijken. Naast het systeem zelf wordt de doormelding en randapparatuur nagekeken en getest op een juiste werking. Bewegingmelders dienen vaak na verloop van tijd opnieuw ingeregeld te worden en magneetcontacten dienen te worden gecontroleerd op het kleven van de reedcontacten bij deuren die vaak dicht blijven ( nooddeuren ). Daarnaast dienen flitslampen en buiten sirenes getest te worden i.v.m. alle weersinvloeden die ze te verduren hebben. Bij een privé doormelding wordt gekeken na de telefoonnummers welke in het systeem zijn geprogrameerd. Mobiele telefoonnummers wijzigen nu eenmaal snel van eigenaar en om te voorkomen dat het systeem zijn informatie verkeert door geeft dient dit gecontroleerd te worden. Ons advies is om maandelijks zelf een test uit te voeren maar onze vraag aan u is, wanneer heeft u dit voor het laatst gedaan ? Laat uw systeem daarom jaarlijks door ons nakijken, zo houdt u het systeem up to date en voorkomt u onnodige storingen. Verzekeringsmaatschappijen eisen in de polis dat een systeem jaarlijks wordt onderhouden door de installateur. Na een onderhoudbeurt ontvangt u van ons een onderhoudscertificaat wat u bij eventuele calamiteiten kunt overhandigen aan uw verzekering agent. Naast eigen installatie onderhouden wij ook systemen van collega installateurs want onze kennis gaat net iets verder dan ons eigen blikveld. Indien u een onderhouds- beurt of contract wenst af te sluiten kunt u per telefoon of email een afspraak met ons maken.

A merken
Rial Beveiliging werkt enkel met hoogwaardige en gecertificeerde producten. Abus & Dahua zijn de toonaangevende fabrikanten op deze markt welke naast betrouwbaar hang en sluitwerk ook hoogwaardige en gecertificeerde elektronische beveiligings- & camera apparatuur leveren. Rial Beveiliging kiest voor kwaliteit en onderscheid zich van de markt door te werken met systemen van Abus & Dahua.

Naast Abus & Dahua beschikken wij over de kennis van:

  • Chubb ( Chubbhome, Onyx, alle versies PX, QX, RX; Duet, Powermax, Royal, Saffier, Windsor, enz. enz. )
  • GE ( CS-, CD-, ATS panelen )
  • Guardall
  • Vesta ( Climax )
  • Jablatron ( inbraaksystemen )
  • Lobeco ( CMK serie, Networx, xGen, Zero Wire )
  • Notifier ( Brandmeldsystemen )
  • Camerasystemen ( Dahua, Bosch, GE, Hikvision, Panasonic, Philips, Samsung )

Staat uw merk er niet bij ?, bel ons.

Overstapservice
Rial Beveiliging heeft zoals u kon lezen een ruime kennis in huis op gebied van inbraak- & camerasystemen. Naast de kennis beschikken wij over een enorme database aan gegevens van vele systemen. Dit maakt het voor u als klant éénvoudig om over te stappen naar een betrouwbare en voordeliger partner op gebied van securitysystemen.

Rial Beveiliging: CamerasystemenAlarmsystemenIntercomsystemenBrandmeldsystemenToegangscontrolesystemen

Copyright © 2023; Rial Installatie- & Beveiliging Techniek. Alle rechten voorbehouden.
Designed by Rial ICT Design.
Terug naar de inhoud